Frisian Travel - Excursiereis Rijn

6 daagse mini-bus vakantie

Bekijk de website
Hotel Andernach, Duitsland Frisian Travel

Beschrijving

Relatief dichtbij huis vind je de beroemde streek van de rivieren Rijn en Moezel. Deze busreis bieden wij je aan in het voorjaar. De natuur van deze streek, van de bekende Duitse wijnen wordt mooi groen.

Je geniet volop van de combinatie natuur, cultuur en steden in deze bekende regio. het hotel ligt Koblenz, de stad waar de Rijn en de Moezel samenvloeien. Een bezoek aan Koblenz mag daarom ook niet ontbreken. Met de bus ontdek je het lieflijke Ahrdal, de Rijnvallei en de Moezel. Bovendien beleef  je de rivier de Rijn vanaf het water tijdens een boottocht. Een bezoek aan de Lorelei mag je natuurlijk ook niet missen. Een van de letterlijke hoogtepunten van deze busreis is een tocht met de Drachenfelsbahn waar je een schitterend uitzicht over het Rijndal heeft.

Einstein Hotel am Römerpark
Dit luxe hotel is prachtig gelegen. Je geniet van het uitzicht over de Rijn. Het hotel ligt aan de boulevard en tegen het oude centrum van Andernach aan. Alle kamers hebben een inloopdouche, enkele kamers zijn volledig rolstoeltoegankelijk. In het restaurant, met panorama uitzicht over het Rijndal en Andernach, geniet je van de maaltijd en een goed glas wijn. De directe omgeving leent zich uitstekend voor een wandeling.

Reisdata
28 april t/m 3 mei 2023


Bekijk de website
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image