Villapark Ehzerburg

Een zorgeloze vakantie midden in de natuur in de Achterhoek!

Contact met aanbieder
Vakantiewoning - Villa Almen, Nederland Villapark Ehzerburg

Beschrijving

Villapark Ehzerburg is een volledig nieuw gebouwd park. In mei 2019 heeft ze haar deuren geopend! Het gezellige park, met een gemoedelijke en kleinschalige sfeer, is gelegen op een prachtig landgoed, midden in de Achterhoek, in een groene en natuurlijke omgeving. De 16 vakantievilla’s zijn volledig aangepast voor bijvoorbeeld gezinnen waarvan een gezinslid een functiebeperking heeft. Er is rekening gehouden met de speciale toegankelijkheidsrichtlijnen.

Villapark Ehzerburg werkt samen met een thuiszorgorganisatie, dus eventuele hulpmiddelen kunnen daar door u worden ingehuurd. Wilt u gezellig met de hele familie komen? Dan bestaat er zelfs de mogelijkheid om naast een aantal vakantievilla’s ook de gezellige familieruimte met eigen bar en terras af te huren! Het is hier toegestaan zelf eten en drinken mee te nemen. De familieruimte is ook volledig aangepast, dus zonder drempels, met brede deuren en een mindervalide toilet. Villapark Ehzerburg ligt op een historische plek, waar vroeger de tuinen waren van Kasteel De Ehze waren, net buiten het pittoreske dorpje Almen.

Aan de overzijde van Villapark Ehzerburg bevindt zich Hotel Landgoed Ehzerwold. Voor gasten van het villapark is het mogelijk om in het restaurant van het hotel te ontbijten, lunchen of dineren. Het hotel en restaurant zijn volledig toegankelijk en er zijn aangepaste sanitaire voorzieningen aanwezig. De koks van Hotel Landgoed Ehzerwold koken met passie en plezier regionale- en seizoengebonden specialiteiten. Hier kunt u dus genieten van een lekker kopje koffie of van een heerlijk dinerbuffet!
Contact met aanbieder Bekijk de website Ruime doorgangen
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image

Ervaringen van reisgenoten

Het huisje was echt vies. In 3 uur 3x de voeten van me kind schoon gemaakt waren echt vies. Veel stof en spinnenwebben ook in de buffet kast en onder de nachtkastjes en stoelen. Ook aardig wat spinnen ...
en muggen. Een insect in het koffiezetapparaat. Zouden extra schoonmaak krijgen maar eerste keer kwam die niet . Weer gebeld toen de volgende dag zouden ze komen. Zijn ze geweest maar was niet eens gedweild ook stofzuigen was niet kwalitatief. Kortom niet tevreden en hygiëne was ver te zoeken.

-Angela Alioui-Jongerius

Laat ik positief beginnen. Wij waren hier één week. Park is kleinschalig en netjes aangelegd in een mooie omgeving. Mooie en nette huisjes met goed doordachte schuifdeuren waar de rolstoel goed en ...
makkelijk doorheen ging. Gezellig ingericht. Heerlijk ruim. Mooi terras. Mooie meubels met warme kleuren. Soepkommen ontbraken evenals een theepot en kaasschaaf. Helaas geen fietsenberging of schuurtje in de nabijheid. Is 'n minpuntje. We konden de fietsen wel stallen bij 't hotel maar dat was te ver. Geen wasmachine, en dat is echt een nadeel als iemand dagelijks wassen moet. Met één wasmachine op het park waar iedereen gebruik van maakt, is dat te weinig en te onhandig. Er is op zich plaats in het huisje voor een wasmachine! In het berghok waar ook de stofzuiger staat. Het bed beneden: wel een hoog/laagbed maar onze moeder kon zich in bed niet optrekken aan een bed-papegaai, zoals zo'n driehoek bovenaan het bed heet. Zij moest dus noodgedwongen alle nachten in één houding liggen en had vreselijke pijn daardoor bij het opstaan...echt heel erg. Douchen lukte wel maar moeilijk. Dit komt doordat er geen handgrepen zitten in de muur waardoor mijn moeder zich niet kon optrekken om te staan. Wij moesten haar dus helpen om te staan, met twee personen. Ook zat de kraan te dicht op de douchestoel zodat met het staan de kraan tegen mijn moeders rug aan kwam. Hier is niet goed en zorgvuldig over nagedacht. De toiletpot is te laag. Ook waren er weinig tot geen opbergplekken in de doucheruimte, zowel boven als beneden om je toilettas neer te zetten. In de gezellige huiskamer ontbrak een fijne relaxstoel zodat mijn moeder nu de hele dag in haar rolstoel moest blijven zitten. Zo'n stoel is een must, omdat deze relaxstoelen een meervoudige functie hebben; een zit-en ligstand en een sta-op stand die mijn moeder helpt om rechtop te gaan staan. Door de hele dag te zitten in een rolstoel is funest voor de houding en doorbloeding. En pijnlijk. Kortom; een fijn huisje maar waar nog veel verbeterpunten liggen! De omschrijving op de folder voldoet dan ook niet. Het is geen huisje wat perfect is voor invaliden, zoals nu gesuggereerd wordt, dan moeten eerst deze knelpunten worden opgelost! Voor mindervaliden, die zelf nog goed kunnen draaien en misschien nog wat stappen kunnen lopen zou het misschien een optie zijn maar voor mensen die niet zelfstandig kunnen draaien en keren en lopen niet. Tip; laat een zorgkundige of ergonomisch expert eens kijken in een huisje voor verbeterpunten!

-Marja Vanderkooij

Rustig, perfect voor mindervalide mensen. Huisjes volledig toegewijd aan rolstoelen. Kunt zelfs bij Hotel wat drinken/eten.

-Leo Roodakker

Mooi, kleinschalig villapark. Ruime huisjes. Rustig. Jammer dat klacht over uitvallen straatverlichting niet werd opgepikt. Het is 's avonds pikkedonker op het park.

-Peter Kuijt

Fantastisch verblijf gehad. Prachtige villa’s voor mensen in een rolstoel. Vooral het personeel bij de receptie is top. Geen vraag is teveel en men zet dat stapje extra. We hebben genoten en mooie h ...
erinneringen kunnen maken met onze 89 jarige moeder.

-Sanco Stanzo

Direct contact opnemen met Villapark Ehzerburg

Wij bieden je de mogelijkheid om kosteloos en zonder verplichtingen in contact te komen met deze aanbieder. Wij begrijpen hoe belangrijk het voor je is om ervoor te zorgen dat alles goed geregeld is tijdens je vakantie. Laat hier je gegevens achter en kies je gewenste contactmethode.

Jouw voordelen

Direct contact met de aanbieder van de vakantie.
Je ontvangt vrijblijvende informatie zonder enige verplichtingen.
Geen bemiddelingskosten, het is volledig gratis.

"Dit was een vakantie op een fantastische plek! Met dank aan de Aangepaste Vakantie Gids."

- Stephanie van Witzenburg