Villapark Ehzerburg | villatype 1

Een zorgeloze vakantie midden in de natuur in de Achterhoek!

Vakantiewoning - Villa Almen, Nederland Villapark Ehzerburg

Beschrijving

Villapark Ehzerburg is een volledig nieuw gebouwd park. In mei 2019 heeft ze haar deuren geopend! Het gezellige park, met een gemoedelijke en kleinschalige sfeer, is gelegen op een prachtig landgoed, midden in de Achterhoek, in een groene en natuurlijke omgeving. De 16 vakantievilla’s zijn volledig aangepast voor bijvoorbeeld gezinnen waarvan een gezinslid een functiebeperking heeft. Er is rekening gehouden met de speciale toegankelijkheidsrichtlijnen.

Villapark Ehzerburg werkt samen met een thuiszorgorganisatie, dus eventuele hulpmiddelen kunnen daar door u worden ingehuurd. Wilt u gezellig met de hele familie komen? Dan bestaat er zelfs de mogelijkheid om naast een aantal vakantievilla’s ook de gezellige familieruimte met eigen bar en terras af te huren! Het is hier toegestaan zelf eten en drinken mee te nemen. De familieruimte is ook volledig aangepast, dus zonder drempels, met brede deuren en een mindervalide toilet. Villapark Ehzerburg ligt op een historische plek, waar vroeger de tuinen waren van Kasteel De Ehze waren, net buiten het pittoreske dorpje Almen.

Aan de overzijde van Villapark Ehzerburg bevindt zich Hotel Landgoed Ehzerwold. Voor gasten van het villapark is het mogelijk om in het restaurant van het hotel te ontbijten, lunchen of dineren. Het hotel en restaurant zijn volledig toegankelijk en er zijn aangepaste sanitaire voorzieningen aanwezig. De koks van Hotel Landgoed Ehzerwold koken met passie en plezier regionale- en seizoengebonden specialiteiten. Hier kunt u dus genieten van een lekker kopje koffie of van een heerlijk dinerbuffet!
Bekijk de website Ruime doorgangen
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image

Ervaringen van reisgenoten

Laat ik positief beginnen. Wij waren hier één week. Park is kleinschalig en netjes aangelegd in een mooie omgeving. Mooie en nette huisjes met goed doordachte schuifdeuren waar de rolstoel goed en ...
makkelijk doorheen ging. Gezellig ingericht. Heerlijk ruim. Mooi terras. Mooie meubels met warme kleuren. Soepkommen ontbraken evenals een theepot en kaasschaaf. Helaas geen fietsenberging of schuurtje in de nabijheid. Is 'n minpuntje. We konden de fietsen wel stallen bij 't hotel maar dat was te ver. Geen wasmachine, en dat is echt een nadeel als iemand dagelijks wassen moet. Met één wasmachine op het park waar iedereen gebruik van maakt, is dat te weinig en te onhandig. Er is op zich plaats in het huisje voor een wasmachine! In het berghok waar ook de stofzuiger staat. Het bed beneden: wel een hoog/laagbed maar onze moeder kon zich in bed niet optrekken aan een bed-papegaai, zoals zo'n driehoek bovenaan het bed heet. Zij moest dus noodgedwongen alle nachten in één houding liggen en had vreselijke pijn daardoor bij het opstaan...echt heel erg. Douchen lukte wel maar moeilijk. Dit komt doordat er geen handgrepen zitten in de muur waardoor mijn moeder zich niet kon optrekken om te staan. Wij moesten haar dus helpen om te staan, met twee personen. Ook zat de kraan te dicht op de douchestoel zodat met het staan de kraan tegen mijn moeders rug aan kwam. Hier is niet goed en zorgvuldig over nagedacht. De toiletpot is te laag. Ook waren er weinig tot geen opbergplekken in de doucheruimte, zowel boven als beneden om je toilettas neer te zetten. In de gezellige huiskamer ontbrak een fijne relaxstoel zodat mijn moeder nu de hele dag in haar rolstoel moest blijven zitten. Zo'n stoel is een must, omdat deze relaxstoelen een meervoudige functie hebben; een zit-en ligstand en een sta-op stand die mijn moeder helpt om rechtop te gaan staan. Door de hele dag te zitten in een rolstoel is funest voor de houding en doorbloeding. En pijnlijk. Kortom; een fijn huisje maar waar nog veel verbeterpunten liggen! De omschrijving op de folder voldoet dan ook niet. Het is geen huisje wat perfect is voor invaliden, zoals nu gesuggereerd wordt, dan moeten eerst deze knelpunten worden opgelost! Voor mindervaliden, die zelf nog goed kunnen draaien en misschien nog wat stappen kunnen lopen zou het misschien een optie zijn maar voor mensen die niet zelfstandig kunnen draaien en keren en lopen niet. Tip; laat een zorgkundige of ergonomisch expert eens kijken in een huisje voor verbeterpunten!

-Marja Vanderkooij

Mooi, kleinschalig villapark. Ruime huisjes. Rustig. Jammer dat klacht over uitvallen straatverlichting niet werd opgepikt. Het is 's avonds pikkedonker op het park.

-Peter Kuijt

Mooi en goed uitgerust huisje. Beetje harde bedden. Verwarming nauwelijks te regelen. Prachtige omgeving.

-WIL VAN ZIEL

Fantastisch verblijf gehad. Prachtige villa’s voor mensen in een rolstoel. Vooral het personeel bij de receptie is top. Geen vraag is teveel en men zet dat stapje extra. We hebben genoten en mooie h ...
erinneringen kunnen maken met onze 89 jarige moeder.

-Sanco Stanzo

Prachtige huisjes, van alle gemakken voorzien. Fijne grote accommodatie voor de familie bijeenkomsten. Top weekend gehad op dit park ♡

-Chantal H