Preston Palace - Almelo - Buitenhof Reizen

5-DAAGSE KLEINE BUSJESREIS - ALMELO - NEDERLAND - 02-10-2023

Beschrijving

Almelo ligt in Twente en is ideaal om er eens tussen uit te gaan. Het landelijke gebied wordt afgewisseld met gezellige steden. Er is van alles te beleven. Het is de perfecte stad-platteland combinatie. De gastvrijheid van de mensen is ongekend dus ga mee en ervaar zelf het gevoel dat je welkom bent. We verblijven in Hotel Preston Palace waar van alles te zien en te doen is: Subtropisch zwemparadijs, indoor-kermis, karaoke en live muziek, midgetgolf, bowlen, snookeren, biljarten, bierstube, bruin café, souvenirshop en huisbioscoop. Ook in de stad Almelo en omgeving zijn genoeg leuke dingen te doen!

Preston Palace
Preston Palace is een uniek All Inclusive hotel en uitgaanscentrum op loopafstand van de stad Almelo. Geen zin om te lopen? Neem dan op dinsdag of donderdagmorgen de Preston Palace Express naar de binnenstad.

Kamers
De comfortabele kamers zijn sfeervol ingericht en voorzien van douche, toilet, televisie en telefoon en uiteraard gratis wifi.

Locatie
Er is een groot winkelaanbod en de binnenstad van Almelo heeft leuke en gezellige cafés en kroegen. Geniet daarnaast van de prachtige natuurgebieden en bijzondere parken.

Wat gaan we zeker doen:
Lekker swingen: Het is elke dag feest in Preston Palace, we kunnen in de diverse barretjes lekker dansen en vaak is er ook live muziek!

Openluchtmuseum Ootmarsum: Dit museum neemt ons mee naar het Twente van vroeger. Op het terrein staan 18 authentieke gebouwen, elk met een eigen verhaal en interieur.

Lekker eten en drinken: In ons hotel kunnen we de hele dag door lekker eten en drinken want we verblijven hier op basis van All Inclusive. Naast het ontbijt, lunch en diner worden er gedurende de dag lekkere koeken en gebak geserveerd maar ook zijn er diverse snacks te verkrijgen, genieten dus!
Bekijk de website Contact met aanbieder
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image

Ervaringen van reisgenoten

"Was erg gezellig in Almelo en leuk om een keer te doen en alles er op en er aan in Preston Palace, we hebben ook een tocht gemaakt met een brandweer wagen en we zijn naar een museum geweest. Het leukte vond ik dat we achter het stuur mochten zitten om een foto te maken. In Preston Palace was ook nog muziek, bingo, genoeg keus aan eten en elke avond live muziek "

-Monique

"ik vond het erg leuk om met een kleine groep op vakantie te gaan ,dus ga ik de volgende keer weer met een kleine groep. De vakantie was erg leuk."

-Cilia

"Fijne midweek in Preston Palace. Een aanrader. En zoals altijd gezellige en adequate begeleiding. "

-Norma

Direct contact opnemen met Stichting Het Buitenhof

Wij bieden je de mogelijkheid om kosteloos en zonder verplichtingen in contact te komen met deze aanbieder. Wij begrijpen hoe belangrijk het voor je is om ervoor te zorgen dat alles goed geregeld is tijdens je vakantie. Laat hier je gegevens achter en kies je gewenste contactmethode.

Jouw voordelen

Direct contact met de aanbieder van de vakantie.
Je ontvangt vrijblijvende informatie zonder enige verplichtingen.
Geen bemiddelingskosten, het is volledig gratis.

"Dit was een vakantie op een fantastische plek! Met dank aan de Aangepaste Vakantie Gids."

- Stephanie van Witzenburg

Onvergetelijke begeleide vakanties in binnen- en buitenland voor (jong)volwassenen met een verstandelijke beperking

Bekijk de website