Villa Xenofilia V

Zorgvrije vakantie in luxe aangepaste vakantievilla Spanje

Vakantiewoning - Villa Alacant, Spanje Villa Xenofilia

Beschrijving

Zorgeloze aangepaste vakantie aan de Costa Blanca in Spanje.
Voor een fantastische vakantie aan de zonovergoten Costa Blanca kunnen ook minder validen en gehandicapten bij Xenofilia uitstekend terecht. Wij beschikken over verscheidene rolstoelvriendelijke en bijzonder luxe vakantievilla's in Moraira en Javea. Een van de fraaie, ruime en drempelvrije vakantievilla's, Villa Xenofilia V, beschikt over een zeer groot verwarmd zwembad met een speciale toegang voor rolstoelgebruikers. Maar ook Villa Xenofilia VI en VII hebben een aantal voorzieningen voor mindervaliden waaronder een ruime aangepaste badkamer en een zwembadlift. Villa Xenofilia IV is geheel gelijkvloers, heeft verbrede deuren, een drempelloze inrijdbare doucheruimte en zwembadlift, de ideale plek voor een zorgeloze vakantie.In onze luxe aangepaste vakantiehuizen kunnen ook rolstoelers en mensen met verminderde mobiliteit genieten van alle comfort en luxe die onze villa's in Spanje bieden.

Zorg op maat / reisbegeleiding
Op verzoek regelen wij voor alle vakantiewoningen begeleiding en/of zorg op maat in samenwerking met onze Anneke thuiszorg aan de Costa Blanca en het revalidatie en fysio centrum Medifit in Moraira die beschikken over de benodigde kennis en nederlands sprekende fysiotherapeuten, verpleegkundigen en/of ziekenverzorgenden, zodat u werkelijk zorgeloos kunt genieten van een bijzondere en luxe zorgvakantie aan de Costa Blanca in Spanje. Reisbegeleiding met zorg vanaf uw voordeur en tijdens het vakantieverblijf door een ervaren en vakkundige verpleegkundige behoort eveneens tot de mogelijkheden. Vakantiehuis met hulpmiddelen.

Rolstoelbus / afhaalservice
Afhalen van de vliegvelden is mogelijk evenals het huren van onze aangepaste rolstoelbus (max 2 rolstoelen) geschikt voor 9 personen. (Renault Master).
Bekijk de website
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image

Ervaringen van reisgenoten

Goede installaties! Kosten van extra's boven wat in vergelijkbare plaatsen wordt geschat.

-Marianny Gomez

Echt mooie omgeving waar ik in mijn tienerjaren woonde. Prachtige bossen w.o. staatsblad en met zandafgravingen waar je heerlijk kan zwemmen. Vlakbij (3 kilometer) live het Balloerveld, een groot hei ...
develd waar de herder zijn schapen laat lopen. Echt een aanrader het Anderhoes, groepsaccomodatoe voor maximaal 32 personen met prachtige tuin om u heen. Kan je ook lekker barbecuen. Er is een speelweide met volleybalveldje. Anderen is een echt Drents dorp van zo'n tweehonderd inwoners dus lekker rustig.

-Ivo Sterck

Leuke groepsaccommodatie met prima gastheer en lekker gegeten. In prachtige omgeving

-Marco Cobben

Weekendje met een vriendengroep verbleven in 'T Anderhoes. Uitstekende ervaring en zeker een aanrader voor een weekendje weg.

-Joshua Cuppen

Uitstekende 5 sterren groepsaccommodatie rustig maar gunstig gelegen.

-Anne Al